ua en ru

Симоненко прокоментував призначення губернаторами двох українських олігархів

До влади замість одних олігархів прийшли інші олігархи, які хочуть повернути те, що вклали в так звані "революції". Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

За його словами, призначення губернаторами двох українських олігархів Ігоря Коломойського і Сергія Тарути є боротьбою всередині класу власників-олігархів.

"Ті, які були при владі під біло-блакитними прапорами, і ті, які перебували в так званій опозиції під помаранчевими знаменами. Але це представники одного і того ж класу власників, які сьогодні найжорстокішим чином експлуатують людей - на заводах, на фабриках, експлуатують їх душевний стан, бо інформаційний простір просто розкладає і знищує людські якість і гідність", - підкреслив політик.

Глава Компартії впевнений, що в даному випадку прийшли люди, які платили за те, що відбувалося на Майдані, а також фінансували прихід до влади неофашистів, і будуть використовувати владу для швидкого повернення вкладених грошей.

"Сьогодні, як і у всіх випадках, коли загарбницька війна завершується якимось підсумком, віддають на поталу народ, от і віддали для того, щоб вони повернули те, що вклали в так звані "революції", тим же великим власникам, які будуть використовувати владу для швидкого повернення вкладених грошей. Це боротьба олігархів за майбутнє своє, а не країни".