ua en ru

Сімферопольський суд заочно заарештував Чубарова

Сімферопольський суд заочно заарештував Чубарова Фото: Рефат Чубаров

Суд постановив заарештувати нардепа на 2 місяці

Київський районний суд Сімферополя постановою від 6 жовтня заочно заарештував народного депутата від "Блоку Петра Порошенко", голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова. Про це Чубаров повідомив на своєму Facebook.

"Постановою Київського районного суду р. Сімферополя від 06 жовтня 2015 мені, як "обвинуваченому у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2. ст. 280.1 КК РФ було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном до 2-х місяців, обчислення якого визначено судом з моменту його екстрадиції на територію Російської Федерації або фактичного затримання на території Російської Федерації." Підставою для прийняття зазначеного рішення послужило звернення до суду Слідчого відділу УФСБ Росії по Криму і Севастополю", - повідомив Чубаров.

Чубаров зазначив, що він не був повідомлений про дату та місце проведення судового засідання, а також про характер звинувачень.

Очередное послание оккупационных уродов….Постановлением Киевского районного суда г. Симферополя от 06 октября 2015 мне...

Posted by Рефат Чубаров on 28 октября 2015 г.

Нагадаємо, Рефат Чубаров припускає, що Росія може піти на крайні заходи щодо кримськотатарської громади і оголосити діяльність Меджлісу екстремістської.