ua en ru

Сили АТО зафіксували на Донбасі безпілотник бойовиків, що коригував обстріли, - штаб

Сили АТО зафіксували на Донбасі безпілотник бойовиків, що коригував обстріли, - штаб Фото: АТО (facebook.com/ato.news)

Бойовики продовжують порушувати режим тиші та вести прицільний вогонь по позиціях ЗСУ

Сили антитерористичної операції (АТО) зафіксували на Донбасі безпілотник, що коригував мінометний обстріл бойовиків. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Попри загальне зменшення кількості обстрілів, слід відзначити, що впродовж першої половини доби у районі Водяного на Приазов’ї зафіксовано проліт ворожого БПЛА, що коригував мінометний вогонь противника", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, бойовики продовжують порушувати режим тиші та вести прицільний вогонь по позиціях Збройних сил України із забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, на Донецькому напрямку бойовики з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння неодноразово обстрілювали позиції сил АТО у районі Пісків і Водяного, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Кам’янки і шахти Бутівка.

"На інших ключових ділянках нашої оборони, зокрема й на Луганському напрямку, на цей час порушень перемир’я не зафіксовано. Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 7 обстрілів позицій сил АТО. Більш ніж у половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів", - йдеться у повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 20 грудня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують порушуват...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 19 грудня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще шість отримали поранення.