ua en ru

Сили АТО затримали під Слов'янськом російського бойовика, - СБУ

Українські силовики, що беруть участь у антитерористичній операції, затримали під Слов'янськом Донецької області громадянина Російської Федерації, який був направлений російськими спецслужбами для участі у бойових діях на сході України.

Українські силовики, що беруть участь у антитерористичній операції, затримали під Слов'янськом Донецької області громадянина Російської Федерації, який був направлений російськими спецслужбами для участі у бойових діях на сході України. Про це повідомила прес-служба СБУ.

Як повідомляється, затриманий громадянин РФ Т. повідомив, що представник ФСБ РФ, який його вербував, пообіцяв платити винагороду: за вбитого українського офіцера 1 тис. дол., а за вбитого рядового військовослужбовця - 300 дол.

Сили АТО затримали під Слов'янськом російського бойовика, - СБУ

"Після проходження інструктажу найманець отримав 200 тис. руб. та квиток до м. Луганськ. Звідти він мав дістатися до Слов'янського міськвиконкому для отримання зброї та інструкції для участі у бойових діях. Продовжити терористичну діяльність російський громадянин не зміг, оскільки під Слов'янськом був захоплений українськими військовослужбовцями", - йдеться у повідомленні СБУ.