ua en ru

Сили АТО знищили вогневу точку бойовиків в районі Фрунзе Луганській області, - штаб

Сили антитерористичної операції вогнем у відповідь знищили вогневу точку бойовиків в районі населеного пункту Фрунзе Луганської області.

Сили антитерористичної операції вогнем у відповідь знищили вогневу точку бойовиків в районі населеного пункту Фрунзе Луганської області. Про це повідомив представник прес-центру АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці в Facebook.

"В районі траси Бахмутка ситуація динамічно напружена й така, що скороминуще змінюється. Бойовики неодноразово обстрілювали наші позиції в районі 31 блокпоста, в районі річки Сіверський Донець. Вогнем у відповідь одна з вогневих точок, яка розташована неподалік від населеного пункту Фрунзе, була знищена", - повідомив Селезньов.

За словами Селезньова, ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається складною, зокрема напружена обстановка в районі Дебальцеве Донецької області. "Саме там, зокрема в районі населених пунктів Чорнухине, Никишино, Рідкодуб бойовики обстрілюють позиції українських військовослужбовців", - зазначив спікер штабу АТО.

Крім того, складною залишається ситуація в районі донецького аеропорту. "Бойовики сьогодні неодноразово обстрілювали наші позиції на території цього стратегічного об'єкту. Вели вогонь із стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, а також ГС і РПГ.В відповідь вогневі точки знищувалися, таким чином, донецький аеропорт залишається під контролем сил АТО", - заявив Селезньов.

Нагадаємо, бойовики також обстріляли позиції сил АТО в районі Маріуполя.