ua en ru

Сили АТО знищили колону військової техніки терористів в районі пункту пропуску "Успенка"

Силы антитеррористическое операции уничтожили колонну военной техники террористов в районе пункта пропуска "Успенка".

Сили антитерористична операції знищили колону військової техніки терористів в районі пункту пропуску "Успенка". Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

"Прикордонний наряд виявив автомобільну колону терористів, яка рухалася в напрямку села Лисичье Амвросіївського району. У колоні, загальною протяжністю близько 1,5 км, рухалися 2 БТРи, Урали, Камази, броньовані мікроавтобуси та легкові автомобілі з георгіївськими стрічками", - йдеться в повідомленні.

В цей же час почався обстріл пункту пропуску "Успенка", колонна розділилася та частина її вирушила польовими дорогами у напрямку "Успенки".

Як розповіли в РНБО, об'єднані сили прикордонних нарядів і підрозділи Національної гвардії атакували терористів. В результаті бою було знищено більше 20 одиниць техніки, 26 терористів, в основному, чеченської і російської національності.

В цей же час надійшла інформація про бій підрозділу Нацгвардії з колоною бойовиків на перехресті Успенка - Лисиче - Калиново.

Прикордонники вирушили на підмогу, і на відстані близько 800 м від села Лисиче виявили колону бойовиків і відкрили по ній вогонь. Після знищення "Камаза" з боєприпасами і ще кількох одиниць техніки, прикордонники відійшли в лісосмугу для перезарядки озброєння БТР-80. Після відходу за місцем їх попереднього перебування терористи відкрили вогонь з мінометів. Українські силовики втрат не зазнали.