ua en ru

Сили АТО врятували 150 жінок і дітей, які ховалися від терористів в підвалі БК Миколаївки, - Аваков

Сили антитерористичної операції (АТО) врятували 150 жінок і дітей, які ховалися від терористів в підвалі будинку культури (БК) п. Миколаївка Донецької обл.

Сили антитерористичної операції (АТО) врятували 150 жінок і дітей, які ховалися від терористів в підвалі будинку культури (БК) п. Миколаївка Донецької обл. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

За словами міністра, про обстановку йому доповів генерал Нацгвардії Балан, який керує операцією безпосередньо на лінії бою.

"Генерал Балан зазначив, що виявили 150 жінок і дітей, які ховалися від терористів і війни в підвалі будинку культури. Всім надали першу допомогу. Керівник операції звернувся з проханням до губернатора Харківської області Ігорю Балуте для загальної організації евакуації цих людей на час бойових дій в Харківську область", - заявив Аваков.

За його словами, для того, "щоб повернути людям в Слов'янську звичну мирне життя, знадобиться кілька днів".

Нагадаємо, раніше Аваков заявляв, що більша частина селища Миколаївка під Слов'янську Донецької області вже знаходиться під наглядом українських силовиків.