ua en ru

Сили АТО сьогодні знищили 30 бойовиків, 69 поранили, - штаб

Сили АТО сьогодні знищили 30 бойовиків, 69 поранили, - штаб

Сили антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 30 січня, знищили 30 бойовиків, ще 69 поранили. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В ході запеклих боїв, сили АТО наносять потужних ударів терористам. За попередніми даними, 30 січня бойовики втратили 30 вбитими і 69 пораненими, 11 бойових броньованих машин і один танк", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також зазначили, що бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО і населені пункти. Зокрема, на дебальцевському напрямку обстріляні Попасна, Чорнухине, Рідкодуб, Міус, Санжарівка, Катеринівка, Луганське, Миронівське, Лозове, Дебальцеве, на луганському напрямку - Кримське і Щастя, в районі Маріуполя - Гнутово, Орловське, Талаківка.

В районі Донецького аеропорту з мінометів терористи обстрілювали позиції сил АТО біля населених пунктів Піски і Водяне.

"Складною залишається ситуація в Вуглегірську. Бойовики не припиняють обстрілювати позиції сил АТО і околиці міста, наражаючи на загрозу життя мирних громадян. Зараз в цьому населеному пункті тривають запеклі бої. Інформація про повному захопленні міста терористами не підтверджується. В даний час бойовики контролюють лише окремі райони", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, в РНБО не підтвердили знищення двох блокпостів ВСУ біля Дебальцеве.

В РНБО також заявили, що українські військові сьогодні не вели активних бойових дій у районі Донецька.