ua en ru

Сили АТО вогнем у відповідь знищили 1 танк терористів, - ІО

Сили антитерористичної операції у відповідь на вогонь терористів знищили 1 танк бойовиків.

Сили антитерористичної операції у відповідь на вогонь терористів знищили 1 танк бойовиків. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"Російсько-терористичні війська продовжують активні обстріл позицій українських військ і цивільних об'єктів, не дивлячись на домовленості про "перемир'я". Українські війська суворо дотримуються режиму "перемир'я", не роблячи активних дій і відкриваючи виключно вогонь у відповідь", - написав Тимчук.

Зокрема, увечері 6 вересня були обстріляні позиції українських сил поблизу н.п. Станиця Луганська, Донецьке, Золоте, Дебальцеве. З мінометів обстріляли аеропорт в Донецьку. Також російськими військами і терористами з застосуванням ствольної та реактивної артилерії обстріляні позиції українських військ і цивільні об'єкти в районі Маріуполя.

Крім того, минулої ночі обстріляні позиції і блокпости українських військ в районі н.п. Авдіївка, Золоте, Некішине, Широкіне, Лебединське.

"У відповідь вогню українських військ знищений 1 танк противника", - зазначив Тимчук.

В районі Дебальцеве терористами обстріляний санітарний автомобіль українських військ, який мав відповідні позначення.