ua en ru

Сили АТО відбили штурм бойовиків біля Новотроїцького

Сили АТО відбили штурм бойовиків біля Новотроїцького Фото: сили АТО знищили БМП бойовиків біля Новотроїцького

Бойовики продовжують порушувати мінські домовленості, інтенсивно обстрілюючи позиції українських військових у зоні АТО

Увечері 24 травня бойовики окупованих територій Донецької та Луганської областей намагалися прорвати українську оборону близько Новотроїцького, але військовим вдалося відбити штурм нападників. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО.

Як йдеться у повідомленні, при нападі на Новотроїцьке бойовики використовували бойові машини піхоти, снайперів, стріляли з гранатометів, після чого перейшли до штурмових дій.


Обороняючи свої позиції, "українські вояки відкрили вогонь на ураження і знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили".

Прес-центр АТО зазначає, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції, як і раніше залишається складною. Незаконні збройні формування продовжують порушувати мінські домовленості про деескалацію конфлікту.

Противники продовжують обстріли авдіївської "промзони", а також опорних пунктів українських військових в Зайцевому, Луганському, Сокольниках, позицій близько Станиці Луганської, Широкіного, Гранітного і Гнутового.

Зазначається, що після опівночі незаконні збройні формування вже 4 рази застосовували зброю, зокрема стрілецьку зброю і гранатомети.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в бою під Докучаєвському українські військові ліквідували 20 бойовиків.