ua en ru

Силовики знищили артилерійську гармату бойовиків у Слов'янську, - АТО

Силовики знищили самохідну артилерійську гармату 2С9 "Нона-С", яку через пошкодження бойовики перевозили у вантажівці, при артобстрілі промислового району Слов'янська (Донецька область).

Силовики знищили самохідну артилерійську гармату 2С9 "Нона-С", яку через пошкодження бойовики перевозили у вантажівці, при артобстрілі промислового району Слов'янська (Донецька область). Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник антитерористичної операції з місця подій Владислав Селезньов.

"Увечері 30 травня бойовики в черговий раз відкрили безладний вогонь із самохідної артустановки "Нона", яка переміщалася на борту вантажної машини, по горі Карачун з району Черевковка. Автомобіль їхав по місту та відкривав вогонь з різних районів. За повідомленням інформаторів, снаряди влучали в житлові райони міста", - написав Селезньов.

За його словами, в момент, коли артустановка бойовиків була переміщена в промислову зону міста - керамічний завод - по цьому району сили АТО завдали артилерійський удар.

"В результаті обстрілу артустановка "Нона" знищена", - підкреслив Селезньов.