ua en ru

Сильний шторм пошкодив лінії електропередач і будівлі в Массачусетсі

Сильний шторм пошкодив лінії електропередач і будівлі в Массачусетсі Скріншот з відео (Breaking Disaster)

Це третє торнадо в США за останні два тижні

В американському штаті Массачусетс в результаті сильного шторму пошкоджені будівлі та лінії електропередач, що викликало перебої в подачі електроенергії. Про це повідомляє CNN.

У суботу, 4 серпня, проливні дощі і сильні вітри спостерігалися на південному сході Нової Англії. Вони викликали раптову повінь у більшій частині штату Род-Айленд і частині штату Массачусетс. Щонайменше одна людина отримала незначні травми.

Незабаром після 10 ранку за місцевим часом торнадо спостерігалося в місті Вебстер у графстві Вустер, приблизно в годині їзди на північний захід від Бостона. Це третє торнадо в країні за останні два тижні.

Відзначається, що найбільш значний збиток був нанесений місту Вебстер, де були евакуйовані 25 жителів.

За словами керівника пожежної охорони Вебстера Брайана Хікі, в результаті торнадо постраждав водій автомобіля, на дах якого впала частина покрівлі будинку.

Нагадаємо, у травні в одному з регіонів німецької федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія пройшов торнадо, який викликав серйозні пошкодження будівель. Зокрема, повідомляється, що торнадо пронісся на захід від Дюссельдорфа, ламаючи дерева і зриваючи дахи з будинків.