ua en ru

Швеція - Бельгія: бельгійці мінімально перемагають

Швеція - Бельгія: бельгійці мінімально перемагають Фото: Швеція - Бельгія

Гол Наінголана під кінець матчу дозволив Бельгії взяти три очки

Завершився черговий матч Євро-2016. Збірна Бельгії зуміла забити єдиний гол у матчі, залишивши за бортом Євро Ібрагімовича і компанію.

Ніцца, "Альянц Рів'єра"
Швеція - Бельгія 0:1
Голи: Наiнголан, 84
Швеція: Ісакссон, Ольссон, Гранквіст, Юханссон, Нільссон-Лінделоф, Чельстрем, Экдаль, Форсберг (Зенгiн, 82), Ларссон (Дурмаз, 70), Ібрагімович, Берг (Гвідетті, 63)
Бельгія: Куртуа, Менье, Алдервейрелд, Вермален, Вертонген, Наiнгголан, Вітсель, Феррейра-Карраско (Мертенс, 71), Де Брайне, Азар (Оригi, 93), Лукаку (Бентеке, 86)

Початок поєдинку проходив у досить рівній боротьбі, команди принципово не грали в центрі поля, надаючи перевагу "гойдалкам" з однієї штрафної до іншої. Забивати могли і перші, і другі, але ближче всього до голу був Берг, стрiляючий у володіння Куртуа з десяти метрів. Голкіпер Бельгії зіграв надійно, витягнувши досить складний м'яч.

Ближче до середини тайму гра дещо заспокоїлася, небезпечніше виглядали бельгійці. Кілька разів міг забивати Лукаку, але форварду щоразу не вистачало лічених сантиметрів, щоб замкнути простріл. Свисток на перерву зафіксував нульову нічию на табло.

У другому таймі активнішими були шведи, але небезпечних моментів біля воріт бельгійців практично не було. Потуги Златана попереду не знаходили належної підтримки, форвард часто зміщувався в центр поля за м'ячем. При цьому, шведи грали досить спокійно аж до пропущеного голу на 84 хвилині матчу, коли Наiнголан завершив чудову контратаку своєї команди.

Після пропущеного голу шведи намагалися боротися і загострювати, але нічого не виходило. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу збірної Бельгії.