ua en ru

Швайнштайгер пішов з "Манчестер Юнайтед" і продовжить кар'єру в Чикаго

Швайнштайгер пішов з "Манчестер Юнайтед" і продовжить кар'єру в Чикаго Фото: Бастіан Швайнштайгер

За сезон 32-річний футболіст зароблятиме 4,5 млн євро

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Бастіан Швайнштайгер, який у поточному чемпіонаті Англії не провів жодного матчу, продовжить свою кар'єру в професіональній футбольній лізі США (MLS). Про це повідомляє Chicago Tribune.

Хабек підписав контракт з клубом "Чикаго Файр", угоду укладено за схемою 1+1. За сезон 32-річний футболіст зароблятиме 4,5 млн євро.

Очікується, що Швайнштайгер прибуде в розташування свого нового клубу в середині наступного тижня.

"Всю свою кар'єру я вибирав той шлях, який давав мені можливість здійснювати позитивний вплив, допомагати робити щось гідне. І мій перехід в "Чикаго" нічим не відрізняється від нього", - сказав Швайнштайгер.

В поточному сезоні німець провів за МЮ 4 поєдинки у всіх турнірах, відзначившись у них 1 голом і 1 асистом. При цьому півзахисник не був задіяний в матчах АПЛ.

Швайнштайгер є восьмиразовим чемпіоном Німеччини у складі мюнхенської "Баварії", семиразовим володарем Кубка країни, переможцем Ліги чемпіонів. У збірній Німеччини він вигравав чемпіонат світу 2014 року.

Нагадаємо, керівництво "Манчестер Сіті" планує розлучитися з 10 футболістами під час літнього трансферного вікна, наставнику команди Хосепа Гвардіолу виділять 200 млн фунтів на придбання нових гравців.