ua en ru

Шуфрич став членом НОК

Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України (НОК) ввела до складу НОК Нестора Шуфрича як голову Федерації стрільби з лука, а також включила його до складу виконкому НОК. Про це повідомляє радіо "Свобода".

Як зазначив перед голосуванням президент НОК України Сергій Бубка, за статутом виконком НОК повинен налічувати 29 членів. Залишалася одна вакансія, яка була заповнена Шуфричем.

"Безумовно, я буду і далі все робити для розвитку національного Олімпійського руху і, безумовно, у федерації, в якій моє серце вже більше ніж 30 років. Буду підтримувати вітчизняну стрільбу з лука. Сподіваюсь на те, що результати наших лучників будуть гідні нашої історії, адже ми дійсно козацького роду", - сказав у коментарі радіо "Свобода" Шуфрич.

Лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун відповідно до постанови Генасамблеї Національного олімпійського комітету була виведена зі складу НОК України як представник Федерації фігурного катання на ковзанах, у зв'язку із закінченням повноважень, але залишилася почесним президентом Федерації фігурного катання.

Нагадаємо, сьогодні, 22 червня, Генеральна асамблея НОК затвердила відставку екс-генерального секретаря НОК Володимира Геращенка.