ua en ru

"Штурм" – "Динамо": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Штурм" – "Динамо": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: "Динамо" тріумфувало в першій зустрічі команд (facebook.com/fcdynamoua)

У матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2022/23 "Штурм" із австрійського Граца прийме київське "Динамо".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Штурм" – "Динамо" відбудеться в австрійському Граці 9 серпня. Початок поєдинку о 21:30. Переможець пари пройде в плей-офф кваліфікації – фінальний етап боротьби за путівки в груповий етап турніру.

Британська контора William Hill визначила віце-чемпіона Австрії фаворитом матчу-відповіді. На перемогу "Штурма" приймають ставки з коефіцієнтом 2,45. Другою за імовірністю іде перемога "Динамо" з балом 3,00. На нічию ж встановили кеф 3,10.

Любителі гострих відчуттів із вірою у щасливий кінець можуть закластися на вольову перемогу "біло-синіх". Коефіцієнт на звитягу команди Мірчі Луческу після пропущеного гола – 15,00.

Натомість австрійці з Bwin теж вірять у співвітчизників. Імовірність перемоги "Штурма" оцінили балом 2,40. На перемогу "Динамо" приймають ставки з коефіцієнтом 3,00. У нічию не надто вірять – кеф 3,20.

Якщо ставити на точний рахунок, то привабливими виглядають пропозиції на результати, що влаштовують український гранд. Зокрема, на бойову нічию 1:1 виставили коефіцієнт 6,25, а мінімальна перемога "динамівців" (1:0) збільшить виграш у 8,5 разів.

Раніше визначилися транслятори другого поєдинку "Штурма" та "Динамо". У прямій трансляції матч покаже Setanta Sports, а телеканал 2+2 розпочне показ із 15-хвилинною затримкою.