ua en ru

Штайнмайер: політична боротьба в Україні буде мати наслідки і для Європи

Штайнмайер: політична боротьба в Україні буде мати наслідки і для Європи Фото: міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер

На думку глави МЗС ФРН, боротьба йде за правильний політичний курс в Україні

Політична боротьба в Україні буде мати наслідки і для сусідніх з нею країн. Про це заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ті враження, які ми беремо разом з собою - в Україні є боротьба за правильний політичний курс в країні. Ми спостерігаємо за нею з великою увагою. Але в той же час у нас є певне занепокоєння", - зазначив Штайнмайер.

Він підкреслив, що як би не закінчилася ця боротьба, це має наслідки для України, але й для сусідніх країн.

"Ми хочемо, щоб зусилля здійснити реформи не зупинився, щоб реформи тривали... Ми також будемо говорити з МВФ, тому що потрібно щоб реформи тривали", - додав глава МЗС Німеччини.

Нагадаємо, 22 лютого Штайнмайер і Еро прибутку з офіційним дводенним візитом в столицю України де проводять переговори з керівництвом країни, а саме з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом та міністром закордонних справ Павлом Климкиным.