ua en ru

У штабі ООС констатують ускладнення руху у пункті пропуску "Новотроїцьке"

У штабі ООС констатують ускладнення руху у пункті пропуску "Новотроїцьке" Фото: облаштування КПВВ (facebook.com/pressjfo.news)

Рух ускладнено через проведення робіт з облаштування КПВВ

У Донецькій області ускладнено рух у пункті пропуску "Новотроїцьке". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-центру операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначається, рух ускладнено через проведення робіт з облаштування КПВВ.

"У Донецькій області тривають роботи з облаштування КПВВ "Новотроїцьке": рух ускладнений, але безперебійний", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводиться підготовка фундаменту під зал очікування, асфальтування більшої частини території КПВВ, проведення водопровідної системи.

У пункті пропуску працює мобільний прикордонний комплекс на базі спеціально обладнаного мікроавтобуса "Фіат" для перевірки паспортних документів, напрямки руху тимчасово змінено.

Фото: облаштування КПВВ (facebook.com/pressjfo.news)

"Звертаємося до громадян враховувати інформацію про тимчасові ускладнення руху в межах цього дорожнього коридору в районі проведення операції об'єднаних сил при плануванні своїх подорожей", - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС констатують ускладнення руху у пункті пропуску "Новотроїцьке"

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі за 17 жовтня перетнули 47 тис. осіб. Зокрема, "Новотроїцьке" вчора перетнули понад 8,5 тис. осіб і майже 1,5 тис. авто.

Відзначимо, вчора на Донбасі поранення отримали двоє українських військових.