ua en ru

У штабі АТО відзначили наростаючу активність бойовиків

У штабі АТО відзначили наростаючу активність бойовиків Фото: українські військові

Сьогодні бойовики 37 раз обстріляли українських військових

Активність бойовиків на Донеччині продовжує зростати. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

"Кількість сьогоднішніх обстрілів по позиціях українських воїнів залишається майже на рівні вчорашнього дня і становить 37 разів. Та, незважаючи на це, активність ворога продовжує зростати. Проросійські найманці поступово підвищують свою активність, застосовуючи вогневі удари з важкого озброєння", - йдеться в повідомленні.


Так, вранці бойовики обстріляли Зайцево і Майорське. Тут протягом двох годин вони застосували вогонь артилерії калібру 152мм і 122мм та міномети калібру 120 мм і 82мм.

Крім того, розвідка сил АТО між населеними пунктами Макіївка та Ясинувата, виявила 4 ворожі гаубиці Гіацинт " калібру 152 мм. Важке озброєння знаходиться на бойових позиціях НЗФ на відстані близько 8 кілометрів від лінії розмежування, що є значним порушенням міжнародних домовленостей.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 31 березня 2016 року: Ситуація в зоні проведення антитерористично...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, March 31, 2016

Нагадаємо, голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Лою повідомив про тимчасове закриття контрольного пункту в'їзду/виїзду в Золотом на лінії розмежування в зоні антитерористичної операції.