ua en ru

У штабі АТО констатували готовність до встановлення перемир'я на Донбасі з 30 березня

У штабі АТО констатували готовність до встановлення перемир'я на Донбасі з 30 березня Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

ЗСУ готові реагувати у відповідь на провокації бойовиків

У штабі антитерористичної операції (АТО) констатували готовність до встановлення перемир'я на Донбасі з 30 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Підрозділи Збройних сил України у районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей, неухильно дотримуючись мінських домовленостей, готові забезпечити виконання умов щодо підтримання всеосяжного, сталого і необмеженого припиненню вогню, починаючи з 30 березня 2018 року о 00:01 (за київським часом) по всій лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сили АТО неухильно дотримувалися усіх домовленостей стосовно припинення вогню на Донбасі. Разом з тим, у разі загрози життю та здоров’ю цивільного населення та військових, здійснення провокаційних дій бойовиками, ЗСУ готові негайно реагувати у відповідь.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Збройні Сили України готові до встановлення та дотримання режиму припинення вогню на...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тристороння контактна група з урегулювання конфлікту на Донбасі та представники ОРДЛО домовилися про припинення вогню з 00:01 30 березня.