ua en ru

Штаб АТО повідомив про різке збільшення обстрілів по всій лінії розмежування

Штаб АТО повідомив про різке збільшення обстрілів по всій лінії розмежування Фото: бойовики збільшили інтенсивність обстрілів на Маріупольському напрямку

Бойовики за добу 58 раз обстріляли сили АТО

Протягом минулої доби, 14 червня 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі кількість випадків відкриття вогню збільшилася, а до вечора різко зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Всього зафіксовано 58 обстрілу, з них 32 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку і 2 на Луганському напрямках. Порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі артилерію і один раз танк", - йдеться в повідомленні.


Найактивніше бойовики обстрілювали позиції українських військових на Маріупольському напрямку близько Павлополя. Терористи використовували міномети, 122-мм самохідні артустановки, вели штурмові дії, намагалися потрапити танком по укріпленнях сил АТО.

"Позиції поблизу Мар'їнки, Тарамчука, Новотроїцького опинилися під мінометним вогнем, а поруч Гнутового, Талаківки, Чермалика і Широкиного російські окупанти обстріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру", - передає штаб АТО.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування обстрілювали з мінометів опорні пункти близько Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецької та Луганського, а також шахту Бутівка.

Також велися обстріл в районі Світлодарської дуги і на Луганщині поруч Трьохізбенки і Нижньотеплого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу, 13 червня 2016 року, поранено 6 українських військових, загиблих немає.