ua en ru

Штаб АТО повідомляє про покращення ситуації на Донбасі

Штаб АТО повідомляє про покращення ситуації на Донбасі Фото: АТО на Донбасі

Бойовики здійснили 10 обстрілів сил АТО на Донецькому напрямку

Штаб антитерористичної операції (АТО) повідомляє про покращення ситуації на Донбасі сьогодні, 19 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО суттєво покращилася. Проте, все одно проросійські бандити не дотрималися режиму "повної тиші". Так з початку доби зафіксовано 10 випадків обстрілів позицій сил АТО. Всі вони відбулися на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в районі Світлодарської дуги бойовики зі стрілецької зброї обстріляли позиції ЗСУ неподалік Новгородського та Зайцевого. Окрім цього, на околицях тимчасово окупованого Донецька бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по позиціям сил АТО в районі Авдіївки, Пісків та шахти Бутовка. Неподалік Опитного по українському опорному пункту "працював" снайпер.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 19 січня 2016 року:Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО суттє...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 19 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 18 січня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.