ua en ru

Штаб АТО розповів про спроби бойовиків втягнути ЗСУ в бойове протистояння

Штаб АТО розповів про спроби бойовиків втягнути ЗСУ в бойове протистояння Фото: бойовики на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Всього за день бойовики 4 рази порушили перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики окремими провокаціями намагалися втягнути українських військових у бойове протистояння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська протягом дня продовжили обстріли позицій сил АТО. І хоча в цілому кількість обстрілів з початку доби зафіксована відносно невелика, ворог окремими провокаційними діями безуспішно намагався втягнути наші війська в бойове протистояння", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку противник з мінометів обстрілял сили АТО в районі Трьохізбенки, а зі стрілецької зброї - біля Золотого. На Донецькому напрямку провокації відбулись в районі Верхньоторецького, де бойовики обстрілювали укріплення з мінометів і гранатометів.

Крім того, на Приазов'ї противник обстріляв військових в Гнутовому з зенітної установки, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Всього за день бойовики 4 рази порушили перемир'я.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 листопада 2017 року Російсько-окупаційні війська протягом дня продовж...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО посилять заходи безпеки в районі Верхньоторецького.