ua en ru

Штаб АТО надав гарантії безпеки персоналу Донецької фільтрувальної станції

Штаб АТО надав гарантії безпеки персоналу Донецької фільтрувальної станції Фото: Донецька фільтрувальна станція (twitter/UNICEF_UA)

У штабі АТО відзначили, що зацікавлені у відновленні роботи ДФС

Штаб антитерористичної операції (АТО) на Донбасі надав гарантії безпеки персоналу Донецької фільтрувальної станції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

У заяві йдеться, що сили АТО на Донбасі продовжують дотримуватися мінські угоди, зокрема забезпечуючи режим тиші поблизу об'єктів критичної інфраструктури Донбасу.

"Мова йде про надання гарантій безпеки пересування робочого персоналу Донецької фільтрувальної станції та проведення дзеркального патрулювання в районі Авдіївки, що здійснюється спільно офіцерами Цивільно-військового співробітництва сил АТО, української сторони СЦКК і представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні

У штабі АТО також зазначили, що зацікавлені в швидкому зниженні напруги навколо Донецької фільтрувальної станції, відновленні її роботи та водопостачанні для сотень тисяч українців по обидві сторони лінії розмежування.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Сили Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше США засудили обстріл працівників Донецької фільтрувальної станції і закликали Росію вивести війська з Донбасу.