ua en ru

Штаб АТО констатує позитивну динаміку зменшення обстрілів на Донбасі

Штаб АТО констатує позитивну динаміку зменшення обстрілів на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

У штабі АТО повідомляють про повне дотримання перемир'я на Луганському напрямку

Штаб антитерористичної операції констатує позитивну динаміку зменшення обстрілів на Донбасі у період нового етапу перемир’я. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На мапі Донецької та Луганської областей у районі проведення АТО залишається лише декілька точок, де зберігається напруження і противник продовжує провокативні обстріли. Порівнюючи кількість вогневих провокацій ворога за останні декілька днів з початком місяця, можна зробити висновок, що динаміка зменшення обстрілів у період нового етапу перемир’я позитивна", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що на Луганському напрямку сьогодні повністю зберігався режим тиші.

Разом з тим, у Авдіївській промзоні бойовики 4 рази відкривали вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецького озброєння, а також неприцільно випустили 2 міни калібру 82 міліметри по одному з опорних пунктів ЗСУ.

Крім того, зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь неподалік шахти Бутівка. Також зазначається, що один обстріл було зафіксовано на Маріупольському напрямку - на підступах до Мар’їнки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 30 серпня 2017 року На мапі Донецької та Луганської областей у ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 29 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.