ua en ru

Штаб АТО: бойовики за добу стріляли 67 разів, найбільше біля Мар'їнки

Штаб АТО: бойовики за добу стріляли 67 разів, найбільше біля Мар'їнки Фото: стрілянина в зоні АТО

Терористи використовували міномети калібру 82 та 120 мм

Протягом минулої доби проросійські бандформування 67 разів відкривали вогонь по українських опорних пунктах уздовж усієї лінії розмежування на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що при цьому бойовики використовували, окрім стрілецької зброї та гранатометів, міномети калібру 82 та 120 мм.

"Лише в районі Мар'їнки противник зі стрілецької зброї та гранатометів 22 рази обстріляв українські позиції. По укріпленнях біля Красногорівки окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 та 120 мм, великокаліберних кулеметів та БМП", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу, під мінометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО в Кримському, Пісках, Новозванівці, Талаківці та Майорську.

"Із гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли наші позиції в Троїцькому, Новгородському, Луганському, Опитному та в районі шахти Бутівка", - доповіли у відомстві.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину13 лютого 2016 року:В районі проведення АТО проросійські бандфор...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 лютого 2016 р.

Нагадаємо, протягом минулого дня бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі.