ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донбасі

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донбасі Фото: АТО на Донбасі

Протягом дня бойовики 27 разів відкривали вогонь по ЗСУ

В районі проведення антитерористичної операції (АТО) проросійські бандформування продовжують обстрілювати опорні пункти Збройних сил України. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку по наших позиціях в Троїцькому та Авдіївці противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. По Новгородському та Опитному бойовики застосували гранатомети. Українські укріплення в Пісках та Красногорівці піддалися мінометному обстрілу. Окрім того, по Красногорівці окупанти вели вогонь з БМП та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, впродовж дня дев'ять разів зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Мар'їнки.
Окрім цього, на Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО в Талаківці. Неподалік Водяного бойовики обстріляли опорний пункт ЗСУ з гранатометів.

"Неспокійно було й на Луганському напрямку. Тут з мінометів та гранатометів були обстріляні українські укріплення біля Новозванівки, Кримського та Золотого. Загалом з початку доби проросійські бандформування 27 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 12 лютого 2016 року:В районі проведення АТО проросійські бандфо...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 12 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 2 військових, загиблих немає.