ua en ru

Штаб АТО: бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню

Штаб АТО: бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню Фото: АТО на Донбасі

Сьогодні, 29 вересня, з опівночі і до 6 ранку вздовж лінії розмежування зберігалася тиша

За минулу добу, 28 вересня, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вчорашня доба не пройшла повністю спокійно у зоні АТО. З опівночі і до 20 години противник дотримувався перемир'я. Проте, вже за типовою тактикою, у темну пору доби ворог обстрілював наші позиції. Загалом упродовж минулої доби проросійські бандформування 5 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Зокрема повідомляється, що на Артемівському напрямку близько 20 та 23 години бойовики вели вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українському опорному пункту в селищі Зайцеве. Крім того, зазначається, що майже о 20 годині злочинці застосовували стрілецьку зброю неподалік Травневого. А о 22:50 з великокаліберних кулеметів та гранатометів били по підрозділах українських військових у Майорську.

Окрім цього, у Луганській обл. найманці о 20:25 обстріляли сили АТО зі стрілецької зброї у селищі Старий Айдар.

Разом з тим, сьогодні, 29 вересня, з опівночі і до 6 ранку вздовж лінії розмежування зберігалася тиша.

Вчорашня доба не пройшла повністю спокійно у зоні АТО. З опівночі і до 20 години противник дотримувався перемир’я. Проте...

Posted by Прес-центр АТО on 28 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 27 вересня бойовики тричі обстрілювали позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, 4 військових поранено.