ua en ru

Штаб АТО: бойовики отримали завдання максимально посилити бойову активність

Штаб АТО: бойовики отримали завдання максимально посилити бойову активність Фото: АТО

Бойовики вдаються до будь-яких заходів з метою не допустити ОБСЄ до прихованого забороненого озброєння

Бойовики на Донбасі отримали завдання від РФ провести максимальне посилення бойової активності. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"В рамках підготовки до анонсованого засідання робочої групи в нормандському форматі на рівні міністрів закордонних справ по врегулюванню ситуації на Донбасі, бойовики проросійських НЗФ отримали завдання від своїх кремлівських кураторів провести максимальне посилення бойової активності по всій лінії зіткнення з максимальним застосуванням забороненої зброї та диверсійно-розвідувальних груп", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що активний рух заборонених мінськими домовленостями озброєнь спостерігається на таки напрямках: Горлівка - Зайцеве, Олександрівка - Мар'їнка, Красногорівка та Комінтернове - Гнутове - Талаківка.

Бойовики вдаються до будь-яких заходів з метою не допустити представників ОБСЄ в ті райони, де приховується заборонене озброєння.

Зазначається, що часто бойовики вводять в оману навіть представників Російської Федерації СЦКК щодо характеру та кількості обстрілів з боку сил АТО з метою звинуватити українську сторону у порушенні мінських домовленостей.

За оперативними даними штабу АТО: В рамках підготовки до анонсованого засідання робочої групи в нормандському форматі н...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 5 февраля 2016 г.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 81 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.