ua en ru

Штаб АТО: бойовики отримали наказ інтенсивно використовувати міномети калібру 120 і 82 мм

Штаб АТО: бойовики отримали наказ інтенсивно використовувати міномети калібру 120 і 82 мм Фото: українські військові

Вночі бойовики активно обстрілювали опорні пункти сил АТО

Бойовики отримали від російських кураторів наказ інтенсивно використовувати міномети калібру 120 і 82 мм при обстрілі сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За оперативними даними члени незаконних збройних формувань отримали наказ від своїх російських кураторів при відкритті вогню по позиціях Збройних сил України інтенсивно використовувати міномети калібру 120 і 82 мм. Виконуючи цей злочинний наказ своїх кремлівських господарів, терористи цієї ночі відкривали мінометний вогонь по опорним пунктам АТО сил в районі Зайцево, Майорського, Красногорівки, Верхньоторецької, Талаковки і Павлополя", - йдеться в повідомленні.

Крім того, починаючи з сьогоднішнього ранку, бойовики продовжують обстрілювати українські зміцнення в Красногорівці і Талаківці.

За оперативними даними члени незаконних збройних формувань отримали наказ від своїх російських кураторів при відкритті в...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 14 февраля 2016 г.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 69 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО на донецькому і маріупольському напрямках.