ua en ru

Штаб АТО: бойовики обстріляли село під Авдіївкою з важкої артилерії

Штаб АТО: бойовики обстріляли село під Авдіївкою з важкої артилерії Фото: село Крута Балка біля Авдіївки в Ясинуватському районі

Зокрема з артилерії калібру 122 мм, забороненої Мінськом

Бойовики о 17:35 неділі здійснили обстріл околиць н. п. Крута Балка з застосуванням важкої артилерії калібру 122 мм, яке, відповідно до Мінських домовленостей, не повинно знаходитись поблизу лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що село Крута Балка знаходиться в Ясинуватському районі Донецької області на підконтрольній території терористів ДНР, а на захід від населеного пункту проходить лінія розмежування.

"Такі дії злочинців є грубим і цинічним порушенням Комплексу заходів із виконання Мінських домовленостей", - заявили у штабі.

Там також запевнили, що сили та засоби українських підрозділів перебувають у постійній готовності до адекватного реагування на будь-які виклики та загрози з боку окупантів.

Крім того, про чергові факти порушення проросійськими бойовиками міжнародного гуманітарного права українська сторона обіцяє негайно проінформувати офіс Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

НЗФ здійснили обстріл н.п. Крута Балка з застосуванням важкої артилерії калібру 122 мм НЗФ о 17.35 зухвало здійснили о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 березень 2016 р.

Нагадаємо, протягом 13 березня зафіксовано 20 ворожих обстрілів позицій українських військ, 18 із яких здійснено на Донецькому напрямку.