ua en ru

У Шотландії більшість авіакомпаній скасували вильоти з аеропорту Единбурга

У Шотландії більшість авіакомпаній скасували вильоти з аеропорту Единбурга Фото: аеропорт Единбурга (Jenwilson81 twitter)

У Шотландії визначено "червоний" рівень негоди

У зв'язку із сильними снігопадами у Шотландії більшість авіакомпаній скасували свої операції з аеропорту Единбурга до завтрашнього обіду. Про це повідомляє прес-служба аеропорту у своєму офіційному акаунті у Twitter.

"Більшість авіакомпаній скасували свої операції з Единбурзького аеропорту до завтрашнього обіду. Ми просимо пасажирів проконсультуватися зі своєю авіакомпанією щодо свого статусу рейсу та не здійснювати подорож до аеропорту, якщо вони не мають підтвердженого регулярного рейсу", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що британська метеорологічна служба MET Office визначила "червоний" рівень негоди у Шотландії. В окремих регіонах країни висота снігового покриву становить 40 см. Очікують перебої із електропостачанням і транспортним сполученням протягом четверга, 1 березня.

Нагадаємо, раніше в аеропорту Одеси через рясні снігопади скасувала рейс авіакомпанія Turkish Airliners. Також українська компанія "Мотор Січ" скасувала рейс із Жулян.