ua en ru

Шокін звільнив заступника генпрокурора Баганця

Шокін звільнив заступника генпрокурора Баганця Екс-заступник Генпрокурора України Олексій Баганець

Генеральний прокурор України Віктор Шокін звільнив заступника генпрокурора Олександра Баганця ряд інших співробітників прокуратури.. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"З займаної посади та органів прокуратури наказом Генерального прокурора України В. Шокіна 31 березня 2015 року звільнений заступник Генерального прокурора України О. Баганця та начальника головного слідчого управління Генпрокуратури В. Щербину. Також з займаної посади наказом Генерального прокурора звільнений прокурор Тернопільської області Ю. Гулкевича", - йдеться в повідомленні.

Олексій Баганець підтвердив своє звільнення РБК-Україна. Відповідаючи на питання, у зв'язку з чим прийнято рішення про звільнення, Баганець відповів: "Про це треба питати генпрокурора. Сьогодні мені роз'яснювати ці речі немає підстав, тому що ви бачите "накати" на мене в ЗМІ. Складається враження, що сьогодні суспільству правду не потрібно знати. Я буду мовчати. А років через 3-4, коли в країні щось зміниться, роз'ясню суспільству",- заявив Баганець.

Він також підтвердив звільнення начальника головного слідчого управління ГПУ Ігоря Щербини та прокурора Тернопільської області Юрія Гулькевича.

Нагадаємо, 25 березня генеральний прокурор України Віктор Шокін усунув Баганця від обов'язків заступника генпрокурора.