ua en ru

Шокін не пустив свого заступника Каська до США

Шокін не пустив свого заступника Каська до США Фото: Віктор Шокін

Шокін не пустив Каська на переговори

Генеральний прокурор України Віктор Шокін не дозволив своєму заступнику Віталію Каську відвідати США в складі офіційної делегації. Офіційний лист з американського посольства до ГПУ розмістила у Facebook народний депутат Світлана Заліщук.

"Пане генеральний прокурор,

Я дуже розчарований, що ви відмовили у можливості заступнику генерального прокурора Віталію Каську долучитися до української делегації високого рівня, що мала б відвідати Вашингтон у січні", - йдеться у листі.

Також зазначається, що участь Каська у переговорах є вкрай важливою, оскільки він відповідальний за міжнародну співпрацю, конфіскацію майна та його повернення в Генеральну прокуратуру України.

"Тому його участь є вкрай важливою. Ви неодноразово просили про допомогу США, водночас коли ми пропонуємо таку унікальну можливість для ваших експертів, ви відмовляєте пану Каську взяти участь", - йдеться в листі.

Гепрокурор Шокін продовджує Шокувати американських партнерів.Поспілкувалася з американськими колегами й розділяю їхнє ...

Опубликовано Svitlana Zalishchuk 11 января 2016 г.

Нагадаємо, посол США в Україні Джеффрі Паєтт заявляв, що Генеральна прокуратура України відмовляється боротися з внутрішньою корупцією, що підриває реформи, які проводяться українською владою.