ua en ru

У школі Харкова розпорошили газ, постраждали 7 дітей

У школі Харкова розпорошили газ, постраждали 7 дітей Фото: у харківській школі розпорошили невідому речовину

З навчального закладу евакуювали майже 1 тис. осіб

У Харкові сьогодні 3 листопада 2015 року, у школі №162 по вул. Пермської, 12 невідомий розпилив газ, в результаті чого отримали отруєння 7 учнів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"3 листопада, о 12:24 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в коридорі на 2-му поверсі школи №162 по вул. Пермської, 12 міста Харкова було розпорошено невідому речовину", - йдеться в повідомленні.

До місця виклику прибули співробітники ДСНС, Національної поліції, СЕС та швидкої медичної допомоги. Адміністрацією школи були вжиті всі необхідні заходи щодо безпечної евакуації учнів та вчителів. Всього було евакуйовано 977 осіб.

В результаті розпилення газу в коридорі школі стало погано 7 учням, трьох з яких бригадою швидкої медичної допомоги довелося госпіталізувати.

На місці надзвичайної події працюють фахівці групи радіаційно-хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС і працівники СЕС для встановлення вогнища та виду речовини.

Нагадаємо, 23 жовтня у Харкові близько 500 осіб евакуювали з школи після того, як невідомі кинули димову шашку в коридорі.