ua en ru

Шкіряк: Українська бюрократія відпочиває порівняно з індійською

Шкіряк: Українська бюрократія відпочиває порівняно з індійською Фото: Зорян Шкіряк

Члени рятувальної операції в Делі не могли повернутися в літак за речами

Українська бюрократія поступається індійської, так як члени рятувальної операції українців з Непалу не могли повернутися в літак, вийшовши з нього в аеропорту Делі. Про це заявив в. о. голови ДержНС Зорян Шкіряк сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"По прильоту в Делі ми здійснили посадку, вийшли першими до нашої консульської групі та до посла України в Делі Олександра Шевченка. Повинен відповідально заявити, що українська бюрократія порівняно з індійською просто відпочиває, бо той жах, який нам влаштували індуси, не витримує ніякої критики. Варто відзначити хоча б те, що ми фактично залишили всі наші речі після того, як вийшли з літака і вже не мали можливості дістатися до борту. Тобто все, що взяли з собою - а кожен з нас, виходячи на індійську землю в аеропорт, не розумів і навіть не думав про те, що не зможе більше повернутись в літак. Його фактично закрили", - заявив Шкіряк.

Він зазначив, що така можливість була тільки у членів екіпажу.

"З нашим екіпажем ми зв'язувалися через посла. Був період, коли люди фактично перебували в пригніченому стані, і нам вдалося їх підтримати, і до приземлення на українську землю вони трохи підбадьорилися", - додав Шкіряк.

Нагадаємо, Шкіряк поскаржився на брак грошей у Непалі.