ua en ru

Шкіряк наступного тижня свідчитиме у ГПУ щодо подій на Майдані у лютому 2014

Шкіряк наступного тижня свідчитиме у ГПУ щодо подій на Майдані у лютому 2014 Фото: Зорян Шкіряк

Сьогодні Шкіряк свідчив у справі про побиття студентів на Євромайдані

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк наступного тижня буде свідчити у кримінальному провадженні, яким займається Генеральна прокуратура України (ГПУ), щодо подій на Майдані 18-19 лютого 2014 року. Про це Шкіряк написав на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомив Шкіряк, сьогодні, 2 листопада, він був на допиті у ГПУ щодо подій 29-30 листопада 2013 року, в рамках кримінального провадження відносно побиття студентів на Євромайдані.

"Допит в ГСУ ГПУ тривав 3,5 години. Відразу зазначу, що це був не останній мій візит до слідчих. Сьогодні надавав свідчення виключно щодо подій 29-30 листопада 2013 року, в рамках кримінального провадження відносно побиття студентів на Євромайдані", - написав він.

Разом з тим, він повідомив, що цей допит не був останній, і на наступному тижні він знову буде свідчити у ГПУ, але вже у іншому кримінальному провадженні.

"На наступному тижні (дата і час узгоджується) буду свідчити в іншому кримінальному провадженні, а саме того, що стосується подій на Майдані Гідності 18-19 лютого 2014 року - Грушевського, Інститутська, Кріпосний провулок, Маріїінський парк, Майдан Незалеженості і т.д", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ викликала Шкіряка на допит.