ua en ru

Шевченківський райсуд повернув справу екс-голови "Енергоатому" Кіма до СБУ на дооформлення

Шевченківський райсуд повернув справу колишнього тимчасово виконуючого обов'язки голови "Енергоатому" Віссаріона Кіма до Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України на до оформлення. Про це йдеться в постанові суду, опублікованому в реєстрі судових рішень.

Згідно повідомленню, справа стосується того факту, що у безпосередньому підпорядкуванні Кіма при виконанні обов'язків голови "Енергоатому" опинилась його рідна донька, що було розцінене як адміністративне правопорушення.

"Враховуючи те, що протокол про адміністративне... складено з порушенням вимог ст. 256 КУпАП, суд позбавлений можливості повно й об'єктивно розглянути дану справу про адміністративне правопорушення та прийняти законне й обґрунтоване рішення, тому вона підлягає поверненню на дооформлення, в ході якого необхідно усунути зазначені вище недоліки", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що відстороненого від посади в.о. голови "Енергоатома" Кіма підозрюють у перевищенні повноважень