ua en ru

Шевченко забив гол у прощальному матчі Пірло

Шевченко забив гол у прощальному матчі Пірло Фото: прощальний матч Пірло (twitter.com/gianluigibuffon)

Всього в поєдинку було забито 14 голів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв участь у прощальному матчі чемпіона світу з футболу в складі збірної Італії Андреа Пірло. Про це повідомляє Sky Sport Italia.

Шевченко відкрив рахунок голам в поєдинку, відзначившись вже на першій хвилині. Колишній нападник "Мілана" замкнув передачу з лівого флангу від Сержіньо. На 56 хвилині українця замінили.

Матч на "Сан-Сіро" завершився з рахунком 7:7, а сам винуватець торжества провів по тайму за обидві команди.

L’addio al calcio di Andrea Pirlo

L’addio al calcio di Andrea Pirlo Più di 50 campioni in campo In diretta da San Siro #LaNotteDelMaestro

Опубліковано Sky Sport 21 травня 2018 р.

Зазначимо, що в матчі також взяли участь такі відомі футболісти, як Філіппо Індзагі, Діда, Френк Лемпард, Джанлуїджі Буффон, Антоніо Кассано, Кларенс Зеєдорф, Кафу, Крістіан Вієрі, Алешандре Пато, Алессандро Дель П'єро, Каха Каладзе та інші.

Кошти, зібрані від проведення матчу, підуть на благодійність.

Андреа Пірло більшу частину кар'єри виступав за "Мілан" (2001-2011), з яким двічі виграв чемпіонат Італії, два рази переміг в Лізі чемпіонів. Також він захищав кольори міланського "Інтера" (1998-2001), туринського "Ювентуса" (2011-2015), з яким чотири рази став чемпіоном Італії, а останні роки грав за "Нью-Йорк Сіті".

У складі національної команди Пірло провів 116 матчів і забив 13 м'ячів, вигравши золото ЧС-2006 і срібло чемпіонату Європи-2012.

Нагадаємо, легендарний воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон оголосив про відхід з "Ювентуса" після закінчення сезону, але ще не прийняв рішення, чи продовжить кар'єру футболіста.