ua en ru

Шевченко розповів, що був у Ніцці до пожежі на нафтобазі під Києвом

Шевченко розповів, що був у Ніцці до пожежі на нафтобазі під Києвом Фото: міністр екології Ігор Шевченко

При цьому з Ніцци його таки "підвіз" нардеп Онищенко

Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко розповів, що був у Ніцці до пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафти" під Києвом. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я полетів у Дрезден, з Дрездена я полетів до Берліна. У Берліні я дивився футбол - був фінал чемпіонату... як він називається... Ліга Чемпіонів (фінал пройшов 6 червня, - ред.)", - розповів Шевченко.

Він зазначив, що з Ніцци летів в одному літаку з народним депутатом Олександром Онищенком, так як з Берліна було важко вилетіти.

"Потім була проблема звідти вилетіти назад. Я знав, що шановний пане народний депутат (Олександр Онищенко - ред.) також був в Німеччині, я подзвонив йому та запитав: чи не міг би він мені допомогти з цим. Його літак стояв в Ніцці. Він був на літаку, він мене підвіз. От і все. Я нікому нічого не платив", - підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, 12 червня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відчитав Шевченка за невідвідування місця пожежі на нафтобазі під Києвом.

При цьому 16 червня лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Шевченко 8 червня повернувся з Ніцци приватним літаком народного депутата, члена депутатської групи "Воля народу" Онищенка.