ua en ru

Шість радників Трампа використовували особисту пошту для роботи в Білому домі, - NYT

Шість радників Трампа використовували особисту пошту для роботи в Білому домі, - NYT Фото: Білий будинок (outreach.senate.gov)

Особистою поштою іноді користувалися колишній глава апарату Білого дому і екс-стратегічний радник Трампа

Шість найближчих радників президента Сполучених Штатів Дональда Трампа іноді використовували особисту електронну пошту з метою обговорення питань, пов'язаних з Білим домом. Про це пише газета The New York Times з посиланням на діючих і колишніх чиновників.

Згідно з інформацією видання, особистою поштою іноді користувалися колишній глава апарату Білого дому Райнс Прібус і екс-стратегічний радник Трампа Стівен Бэннон.

Крім того, як заявили джерела, радник Стівен Міллер і директор Національної економічної ради США Гері Кон відправили або отримали принаймні кілька листів з допомогою особистої електронної пошти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зять і радник Трампа Джаред Кушнер використовував особисту електронну пошту для листування в Білому домі з іншими посадовими особами адміністрації.

За словами адвоката Кушнера, мова йде про "трохи менше ніж 100 електронних листах, відправлених або отриманих в період з січня по серпень".