ua en ru

Схеми Клименко: Нацполиция опублікувала оперативне відео обшуків

Схеми Клименко: Нацполиция опублікувала оперативне відео обшуків Фото: поліція опублікувала відео обшуку в "Вістях" (facebook.com/O.V.Klymenko)

На даний момент у Києві та Київській області проводяться 150 обшуків

Національна поліція опублікувала відеозапис проведення сьогоднішньої спецоперації в бізнес-центрі Gulliver в Києві. Відео розміщено на сторінці відомства у Facebook.

"Поліцейські разом з військовою прокуратурою сьогодні проводять масштабну антикорупційну операцію по блокуванню майна екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка. В даний час проводяться близько 150 обшуків в Києві, Київській області в. Одеса", - сказано в коментарі до відео.

Поліцейські разом з військовою прокуратурою сьогодні проводять масштабну антикорупційну операцію по блокуванню майна екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка на суму 12 мільярдів гривень. На даний час проводяться близько 150 обшуків у м. Києві, Київській області та м. Одеса.

Опубліковано Департамент захисту Національної економіки поліції України 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні поліція і військова прокуратура провела обшук в офісі медіахолдингу "Вести", що належить екс-міністру доходів і зборів часів каденції президента Віктора Януковича Олександру Клименку.

Клименко звинувачують у розкраданні коштів на суму 12 млрд доларів, зловживанні службовим становищем та інших злочинах.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив про те, що кошти від "схем Клименко" охороняла спеціальна фірма з колишніх правоохоронців.