ua en ru

Правоохоронці проводять обшуки в офісі медіахолдингу "Вести"

Правоохоронці проводять обшуки в офісі медіахолдингу "Вести" Фото: бізнес-центр Gulliver в Києві (Facebook Ольги Семченко)

Офіс медіахолдингу знаходиться в бізнес-центрі Gulliver в Києві

Правоохоронці сьогодні, 14 липня 2017 року, проводять обшуки в офісі медіахолдингу "Вести", який знаходиться в бізнес-центрі Gulliver в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила глава медіахолдингу Ольга Семченко.

У нас обшуки на Вістях

Опубліковано Olga Semchenko 14 липня 2017 р.

Крім того, журналіст Влад Антонов, повідомив, що вхід в будівлю обмежений, біля будівлі бізнес-центру присутній спецназ.

"Людей не пускають на роботу, на місці значні сили спецназу, підігнали броньовики. Далеко не перший раз", - написав він.

Як повідомляється на сайті видання "Вести", на даний момент робота редакційного офісу заблокована.

Зазначається, що обшуки проводять представники Нацполіції і військової прокуратури. Крім того, видання зазначає, що під ТЦ "Гулівер" знаходиться головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) 13 червня 2017 року проводили обшуки в київському бізнес-центрі "Гулівер". Тоді обшуки проходили в компанії Regus (транснаціональна компанія, що надає послуги оренди офісних приміщень, мініофіс і незакріплених робочих місць по всьому світу).

Відзначимо, в січні 2017 року суд повторно заарештував бізнес-центр "Гулівер", який розташований на площі Спортивній в Києві. Як зазначається, арешт на "Гулівер" накладено за клопотанням столичної прокуратури в рамках провадження у фактом розкрадання коштів в банку "Михайлівський" і доведення його до неплатоспроможності.