ua en ru

Шахтар - Севілья: У першому півфіналі Ліги Європи бойова нічия

Шахтар - Севілья: У першому півфіналі Ліги Європи бойова нічия Фото: Шахтар - Севілья

"Гірники" зіграли домашній матч півфіналу ЛЕ

У Лізі Європи відбувся перший півфінальний матч між донецьким "Шахтарем" та іспанською "Севільєю".

"Шахтар" - "Севілья" 2-2
Гол:
Марлос, 23, Степаненко, 36 - Витоло, 6, Гамейро, 82 (пен)
Шахтар: Пятов — Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл — Малишев, Степаненко — Марлос (Бернард, 90), Коваленко, Тайсон (Тайсон, 90) — Факундо Феррейра (Едуардо, 90)
Севілья: Сорія — Маріано Феррейра, Рамі, Каррісу, Ескудеро — Крыховяк, Нзонзі — Витоло, Банега, Коноплянка (Крон-Делі, 59 (Коке, 72)— Гамейро

Гра почалася динамічно - іспанці своєю активністю зуміли отримати відмінний момент, коли Витоло отримав м'яч у штрафному майданчику донеччан, прибрав захисника і пробив П'ятова. Деякий час "гірники" відходили від такого удару. Але як тільки шок пройшов, м'яч тут же опинився у воротах "Севільї".
Марлос отримав м'яч на лінії штрафного від Ракицького, зробив пару кроків і точно пробив голкіпера. А незабаром Марлос відзначився ще одним яскравим дією, віддавши відмінну передачу в штрафний майданчик, звідки Степаненко головою вколотив м'яч у сітку.

Другий тайм заграв впевненіше. Якщо м'яч опинявся в ногах донеччан, вони старалися як можна довше тримати його у себе. Але "Севілья" не хотіла програвати і почала поступово вдавлювати "Шахтар" до своєї штрафної. І під кінець матчу це принесло свої плоди - Феррейра збив Витоло у штрафному "Шахтаря" і Гамейро сильним ударом встановив фінальний нічийний рахунок.

Додамо, що відео голів матчу "Шахтар" - "Севілья" можна дивитися тут.

Додамо, що у другому півфінальному матчі Ліги Європи "Вільяреал" обіграв "Ліверпуль" 1:0.

Також нагадаємо, матч пройде в Севільєю через тиждень 5 травня.