ua en ru

"Шахтар" – "Селтік": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" – "Селтік": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: Михайло Мудрик – один із героїв старту Ліги чемпіонів (facebook.com/fcshakhtar)

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" прийме шотландський "Селтік" у Варшаві.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" – "Селтік" відбудеться 14 вересня у Варшаві. Поєдинок прийме Стадіон Війська Польського. Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Британська контора William Hill назвала фаворитом протистояння "кельтів". На перемогу шотландського гранда приймають ставки з коефіцієнтом 2,20. Натомість імовірний успіх "гірників" оцінили кефом 3,10. Тим часом нічия стала найменш вірогідною з балом 3,50.

Персональні фанати Лассіни Траоре можуть закластися на результативність форварда. Два та більше м'ячі буркінійця можуть збільшити потенційний виграш у 12 разів. Натомість ставка на вольову перемогу "Шахтаря" пропонується з аналогічним кефом 12,00.

Австрійці з Bwin виявилися абсолютно солідарними з думками колег із Туманного Альбіону. На перемогу "Селтіка", звитягу "Шахтаря" і ймовірну нічию тут виставили майже ідентичні коефіцієнти – 2,10, 3,10 та 3,50 відповідно.

Любителі гострих відчуттів можуть спробувати вгадати точний рахунок поєдинку. Мінімальна перемога "гірників" виглядає досить перспективною з коефіцієнтом 11,00. Поціновувачі ж відкритого футболу розглянуть варіант із голами обох команд у кожному з таймів із солідним кефом 10,00.

Раніше матч "Рейнджерс" проти "Наполі" УЄФА вирішив перенести на середу з міркувань безпеки. Шотландська поліція була залучена до охорони громадського порядку під час поминальних заходів за британською королевою Єлизаветою ІІ.