ua en ru

"Шахтар" обіграв "Рому" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Шахтар" обіграв "Рому" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Шахтар" - "Рома" (/twitter.com/ChampionsLeague)

Матч завершився з рахунком 2:1

Донецький "Шахтар" здолав римську "Рому" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч пройшла в Харкові на стадіоні "Металіст" і завершилася з рахунком 2:1

Підсумок першої половини зустрічі був невеселий для "гірників". Жодного удару в площину воріт Аліссон і безліч небезпечних атак у виконанні "Роми". Як наслідок - 0:1 на табло "Металіста".

Після перерви ми побачили зовсім інший "Шахтар": швидкий, небезпечний, пристрасний. "Гірники" відреагували на пропущений в першому таймі м'яч і в другому переломили хід зустрічі - на 52 і 71 хвилинах відзначилися Факундо Феррейра і Фред.

Перед виїздом до Риму "гірники" зберігають хороші шанси на вихід у чвертьфінал. Гра у відповідь пройде в Римі 13 березня.

Нагадаємо, колишній головний тренер "Шахтаря" і нинішній наставник збірної Туреччини Мірча Луческу планував приїхати до Харкова на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де донецький клуб буде приймати італійську "Рому".