ua en ru

"Шахтар" - ПСЖ: Це буде серйозним випробуванням для нас, - Луческу

"Шахтар" - ПСЖ: Це буде серйозним випробуванням для нас, - Луческу Фото: Мірча Луческу

Коуч донеччан чекає складного матчу

Головний тренер донецького "Шахтар" Мирча Луческу перед грою з ПСЖ відзначив високий потенціал суперника, пише сайт УЄФА.

"ПСЖ - дуже потужна команда, яка прогресує останні чотири-п'ять років. ПСЖ купив багато відмінних гравців і створив згуртований колектив. У них відмінна захист і прекрасне напад. Мені здається, за потенціалом ця команда навіть сильніше "Реала". Вони виходили до чвертьфіналу Ліги чемпіонів два роки поспіль, і думаю, вийдуть і в цьому сезоні. Хотілося б тільки, щоб не за наш рахунок", - почав Луческу.

"Всі гравці ПСЖ - справжні зірки, на придбання яких було витрачено величезні суми. У цій команді зібрані блискучі виконавці. Не згоден, що Златан Ібрагімович і Анхель ді Марія затьмарюють Едінсона Кавані. Насправді це мотор атаки парижан - він забиває багато голів і в цілому відіграє ключову роль. Вважаю ПСЖ фаворитом у поєдинку. Це буде справжнє випробування для нас і для львівських глядачів. Ми дуже розраховуємо на їхню допомогу. Сподіваюся, що стадіон завтра буде заповнений. Хочу подякувати місцевих уболівальників, які підтримують нас на матчах Ліги чемпіонів", - додав румунів.

Нагадаємо, гра "Шахтар" - ПСЖ відбудеться 30 вересня, а РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку.