ua en ru

Шахтар - ПСЖ: Парижани громлять "гірників"

Шахтар - ПСЖ: Парижани громлять "гірників" Фото: Шахтар - ПСЖ

Донеччани нічого не змогли вдіяти з ПСЖ

У Львові донецький "Шахтар" приймав паризький ПСЖ в матчі другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

Парижани показали свій клас у ж на старті поєдинку, захопивши м'яч. І логічним завершенням їх активності став гол - Максвелл навісив зліва і Орье точно пробив головою. Донеччани спробували перевести гру на чужу половину поля, але у парижан гра виходила набагато краще. І в підсумку вони забили другий гол. Після подачі кутового м'яч потрапив у ногу Лкиса і залетів у ворота. "Шахтар" міг забити до свистка на перерву, але удари Гладкого, Срни, Степаненко і Малишева, і це все в одній атаці, до воріт не дійшли.

Другий тайм у донеччан вийшов набагато краще. "Гірники" тиснули і могли забивати. Але м'яч не хотів йти у ворота. А якщо і залітав, то його відміняли, як у моменті автоголу Пратта. Або ПСЖ рятувала перекладина, як після удару Тейшейри. А під кінець гри ПСЖ показав майстер-клас - гості вийшли в контратаку і Ібрагімович точно відправив м'яч у кут воріт з лінії штрафного.

Шахтар - ПСЖ 0:3
Гол:
Орье, 8, Луїс, 23, Ібрагімович, 90
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фред, Малишев, Марлос (Бернард, 71), Тейшейра, Тайсон (Коваленко, 71), Гладкий (Дентіньо, 85)
ПСЖ: Трапп, Орье, Сілва, Луїс, Максвелл, Верратті, Мотта, Матуіді, Ді Марія (Пасторе, 82), Ібрагімович (Лавецці, 90), Кавані (Моура, 80)

Нагадаємо, в матчі першого туру "Шахтар" розгромно програв мадридському "Реалу".

Також нагадаємо, днем раніше "Динамо" в Ізраїлі обіграло "Маккабі".