ua en ru

Шахтар - Янг Бойз: Потрібно 100% концентрації, щоб виграти, - Фонсека

Шахтар - Янг Бойз: Потрібно 100% концентрації, щоб виграти, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Наставник "гірників" прокоментував матч

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека вважає, що "гірникам" попався дуже складний суперник у кваліфікації Ліги Чемпіонів, повідомляє сайт донеччан.

"В принципі, ми не станемо сильно відрізнятися від цих двох матчів. Будемо дуже амбітною командою у важливому турнірі проти сильного суперника. Потрібно буде на 100 відсотків сконцентруватися, щоб виграти цей поєдинок. Зрозуміло, що наша головна амбіція і мета – перемогти у цих двох зустрічах. Думаю, у гравців такі ж цілі, ми працюємо на одну справу.

Головний лідер – це завжди команда. Я вже кілька разів говорив, що немає нікого вище, ніж команда. Тим не менш, Фред, як і всі інші гравці, показує відмінні результати. Саме цього ми й домагаємося. Також він, як і будь-який інший футболіст, повинен розуміти: якщо ти не готовий, завжди є хлопці, які можуть тебе з легкістю замінити. Що я хочу цим сказати? У нас дуже збалансований список гравців. Хлопці повинні розуміти: вони не можуть відволікатися, інакше ризикують бути заміненими. Незамінних немає.

Ми вивчали Янг Бойз достатній час. Відразу після жеребкування всі ви могли подумати, що це не така вже складна команда. Але ми вже бачили кілька їхніх матчів. Вивчили суперника і говоримо зовсім навпаки: це не простий суперник. Янг Бойз – дуже сильна команда, зокрема фізично, з певними характеристиками в атаці, яким вона не змінює, і з дуже якісними гравцями в першій лінії. Сто відсотків у нас тут буде дуже складна гра. Ми не віримо, що буде легко. Єдине, що залишається", - сказав Фонсека.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Янг Бойз" почнеться на РБК-Україна в 21:15.