ua en ru

Шахтар - Мальме: Луческу обіцяє взяти реванш за поразку в Швеції

Шахтар - Мальме: Луческу обіцяє взяти реванш за поразку в Швеції Фото: Мірча Луческу

Мірча Михайлович розібрав помилки першого матчу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу обіцяє, що його підопічні намагатимуться зіграти краще з "Мальме", ніж у першому поєдинку. Про це пише сайт команди.

"Оскільки в чемпіонаті Швеції "Мальме" не потрапив навіть в зону Ліги Європи, цей матч стає для них чи не найважливішим у сезоні. Якщо вони випередять нас, то зможуть далі виступати в цьому сезоні в єврокубках. Завдяки перемозі будинку "Мальме" всерйоз може сподіватися на вихід в Лігу Європи, але і ми, звичайно, спробуємо взяти реванш", - почав Луческу.

"Ми зробили висновки. Ми виглядали не дуже добре, але розібрали помилки і будемо намагатися зіграти краще. В першу чергу, важлива мотивація - на виїзді ми все ж думали, що легко візьмемо очки. Ми були розслабленими, задовольнялися тим, що домінували і багато володіли м'ячем. Сподіваюся, будемо більш мотивованими, ніж "Мальме", і доб'ємося позитивного результату. Постараємося діяти швидше. Нашим бразильським футболістам буде необхідно активніше вступати в єдиноборство. Упевнений, буде непросто, адже в складі суперника є футболісти високого класу, такі як Маркус Розенберг. Але ми в будь-якому разі будемо намагатися з усіх сил", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар"- "Мальме" відбудеться 3 листопада, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.